Feb 5, 2013, 4:14 PM

Ценното 

  Poetry
542 0 2

Крехка пъпчица

обич,

стръкче бъдност,

живот,

усмихнат свят,

напук

на дупки черни…

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??