Не е нужно да чупиш рекорди,
нито в Космоса ти да летиш,
за да бъда със тебе аз горда,
че опитваш света да спасиш.
Не е нужно да бъдеш в средата
на Вселената. Имаш заряд,
но е важно за мен, за душата,
че си център на моя чист свят.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени