26.11.2015 г., 21:57 ч.

* * * 

  Поезия
341 0 0
Не заспивай преди да те целунат. 
Не бягай от това, което те плаши,
а изкрещи обичам те на страха и 
ще видиш една врата, трябва само 
да я отвориш и ще го забележиш, да,
с букет в ръка за теб.
 
Не затваряй тази врата, а я открехни,
остави я отворена и за да може да 
влезе, остави я отворена и влез, не
стой на прага, а иди, при него прегърни 
го силно и него целуни нежно по устните 
му. А сега го пусни да си тръгне, 
колкото и да ти е трудно.
 
Ела и забрави всичко лошо, 
в прегръдките му ти ще си 
добре. Ще го обичаш и 
целуваш, през нощите,
когато си с него.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??