2.06.2018 г., 0:15 ч.

Чай. 

  Поезия » Свободен стих
439 1 0

Чай. 

Топъл, вкусен, сладък.

Отпускащ.

Успокояващ.

С лимон и с мед. 

С пара, излизаща от него.

Чай. Топъл. Сладък. 

Аз го харесвам изстинал.

Пък ти го пиеш без захар. 

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??