Jun 2, 2018, 12:15 AM

Чай. 

  Poetry » Free verse
446 1 0

Чай. 

Топъл, вкусен, сладък.

Отпускащ.

Успокояващ.

С лимон и с мед. 

С пара, излизаща от него.

Чай. Топъл. Сладък. 

Аз го харесвам изстинал.

Пък ти го пиеш без захар. 

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??