11.07.2015 г., 9:54 ч.

Чай от детелини 

  Поезия » Друга
350 0 7

 

 

                                               ЧАЙ ОТ ДЕТЕЛИНИ

 

                                               Ще я оставя да порасне -

                                               особено четвъртото листо.

                                               Има, има лятно щастие

                                               и щастие, което е било...

 

                                               Живея в спомени красиви,

                                               когато детелините цъфтят.

                                               И правя чай от топли думи

                                               нощем, щом листенцата заспят...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??