10.07.2008 г., 16:43 ч.  

Чак до седмия прешлен 

  Поезия » Еротична
1007 0 21

Все някога ще ти се случа, мон ами -

по шията ти ще препърхат устни,

къдрицата-усойница ще пропълзи

и меки пръстчета ще те отпуснат.



Резците ми, мон шер, над тупкащата вена,

ще сричат сините й бързописи.

А ти, сред ласките, излегнал се блажено,

омаян, кротък - чак ще спреш да мислиш.



Все някога ще те захапя, мон ами.

Аз притежанията си белязвам.

А после цяла (само премигни с очи) -

под кожата ти, вече ще съм влязла.


Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??