Сърцето още помни онзи момент,
в който устните ни се сляха
и усетих ръцете ти по тялото си,
а то цяло по теб гореше.
Завладя всичко в мен —
мислите обсеби, сърцето плени,
тялото те желае, мой незабравим!
Чака те сърцето, без теб не иска да тупти.
Само ти в гореща лава кръвта ми превръщаш
и ме направи неспособна друг да пожелая и обичам.
Твоя съм за вечни времена
и ще те обичам, дори никога да не те видя отново...
29.11.2020 г./ 17:34 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Всички права запазени