12.03.2010 г., 21:11 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна
736 0 4

Де­нят пре­ва­ля и се сте­ли мра­кът.

Ду­ша­та ми на пра­га ни те ча­ка.

При­вър­шил е ра­бо­т­ни­ят ти ден,

при ме­не се за­в­ръ­щаш умо­рен.

 

Сър­це­то ми на пра­га те по­с­ре­ща

и ето те - ус­ми­х­ваш се от­с­ре­ща.

Очи­те ми в очи­те ти се га­лят.

Ръ­це­те ми умо­ра­та ти сва­лят.

 

На­вън­ка зве­з­ден мрак се сте­ли,

ду­ши­те ни от­но­во са се сле­ли.

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??