Целувай ме, както изгрева - морето,
чакам те...
Докосвай ме, както залеза - сърцето,
чакам те...
Нежни думи, на ухо - прошепвай ми,
чакам те...
Че да бъдем заедно искаш - потретвай ми,
чакам те...
Аз ще бъда, в ефирна рокля - засмяна,
чакам те...
А ти с роза, ела, любов - копняна,
чакам те...
© Силвия Всички права запазени