От нуждата принуден, ти замина,
остави бащин дом, жена, деца
и търсиш пак късмет в чужбина,
но тук остана твоята душа!
Обаждаш се по телефона всеки ден,
шептиш:”Обичам те, не си сама!”
Но липсваш ни много,ела си!
© Мария Всички права запазени