Чаках с нетърпение да ти пиша,
Чакаше с нетърпение да спреш.
Чаках с трепет и вълнение да те чуя,
Очакваше да затвориш слушалката.
Аз чаках да те зърна макар и секунди,
Чакаше да спра да пиша, за да видиш нея.
Чаках да ти пожелая хубав ден,
Чакаше да го направиш на други.
Чаках, чакам и годината чакаше с мен,
И когато настъпи нейния край
Чакането ще остане просто в нея.
© Bebcheto bebe Всички права запазени