1.02.2008 г., 21:45 ч.

Час по физика 

  Поезия » Хумористична
2989 0 3
Физиката не е много лесна,
но опознаеш ли я, става интересна.
Ето, влиза господинът в клас -
не се чува нито глас.
Търсим къде е напрежението -
няма го решението.
Пак за мерни единици
говорят всички ученици.
Разказват нещо за Паскал -
ето, някой е заспал.
А аз пък ще заплача -
не мога да реша тая задача:
за горкото съпротивление
всеки е на различно мнение.
Ето го физичното стихотворение -
свършва моето вдъхновение.

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??