25.06.2019 г., 18:18 ч.

Чаша чай 

  Поезия » Любовна
1148 12 8

Ела да пием чай
и да си говорим.
За луната,
за звездите.
И през прозореца да гледаме        
колко сладки са щурците.
Ще отидем до Венера
и обратно,
и теб винаги ще искам
безвъзвратно.

 

Ела да пием чай
и да си говорим.
За падежи,
за възходи.
И да чакаме утрото сънливи,
докато сме още голи и щастливи.
Ще вървим до някоя планета
и обратно,
хванати за ръка
и един в друг ще
потъваме
с дъх
на
любовта.

 

© M.M Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??