Jun 25, 2019, 6:18 PM

Чаша чай 

  Poetry » Love
1124 12 8

Ела да пием чай
и да си говорим.
За луната,
за звездите.
И през прозореца да гледаме        
колко сладки са щурците.
Ще отидем до Венера
и обратно,
и теб винаги ще искам
безвъзвратно.

 

Ела да пием чай
и да си говорим.
За падежи,
за възходи.
И да чакаме утрото сънливи,
докато сме още голи и щастливи.
Ще вървим до някоя планета
и обратно,
хванати за ръка
и един в друг ще
потъваме
с дъх
на
любовта.

 

© M.M All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??