5.09.2015 г., 20:32 ч.

Чаша любов 

  Поезия » Еротична
1095 0 5

 

две бутилки се целуват
играят на шише
потят се стъклените им тела
етикетите се свличат
изхвърчат в миг капачки
мокрите дъна
оставят капки и следи
а влажните гърла лъщят
от насъбралата се жажда


последна глътка
и
с любов
е вече пълна нова чаша

 

 

© Пепър Формаджи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??