Sep 5, 2015, 8:32 PM

Чаша любов 

  Poetry » Erotic
1083 0 5

 

две бутилки се целуват
играят на шише
потят се стъклените им тела
етикетите се свличат
изхвърчат в миг капачки
мокрите дъна
оставят капки и следи
а влажните гърла лъщят
от насъбралата се жажда


последна глътка
и
с любов
е вече пълна нова чаша

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??