10.05.2009 г., 9:44 ч.

Чаша вино 

  Поезия » Любовна
791 0 4

Света поглъщаш, чаша вино

ти дава за нощта кураж.

И здрачът те рисува в синьо

като мираж, като мираж...

 

Докосвам те с ръце и устни.

Градът е сив, а аз – щастлив.

Летим над улиците пусти –

Красива ти. И аз – красив.

 

Изгаряш в страст и полудяла

ме търсиш за пореден път.

Нощта притихва отмаляла.

Ти пак си плът. Но аз съм път.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??