16.01.2010 г., 14:43 ч.

Часовете (учебни) 

  Поезия » За деца
622 0 1

ЧАСОВЕТЕ (учебни)

 

Ах, за тези часове!

Трябват много умове!

За решаване задачи има,

но трета ми е любима. 

 

Ако проговоря,

после милост от учителката моля!

За задачите трябва чернова,

а колко трудно е  това!



                         Рaлица Костова       

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??