27.08.2008 г., 15:37 ч.

Част от твоята страст 

  Поезия
1079 0 1

Погледът ти бавно

ме изпива, в мен се впива,

част от твоята страст прелива, жаднo

за още усещане, за още оплитане.

Спира мисълта, всичко е игра,

помним правилата, помним и задачите.

Да, глупаво е, знам, че е така,

не мрази играта, мрази играчите.

Още блясък в очите, още усмивки.

Обичам начина, по който се движиш,

начина, по който правя извивки.

Танцувам от сърцето, но не можеш да го видиш.

Всичко отива там, откъдето идва.

Сливат се цветовете.

Чувството, което те кара да слушаш тишината,

се разлиства като цвете.

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??