Aug 27, 2008, 3:37 PM

Част от твоята страст 

  Poetry
1220 0 1

Погледът ти бавно

ме изпива, в мен се впива,

част от твоята страст прелива, жаднo

за още усещане, за още оплитане.

Спира мисълта, всичко е игра,

помним правилата, помним и задачите.

Да, глупаво е, знам, че е така,

не мрази играта, мрази играчите.

Още блясък в очите, още усмивки.

Обичам начина, по който се движиш,

начина, по който правя извивки.

Танцувам от сърцето, но не можеш да го видиш.

Всичко отива там, откъдето идва.

Сливат се цветовете.

Чувството, което те кара да слушаш тишината,

се разлиства като цвете.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??