8.02.2015 г., 17:51 ч.

Частица 

  Поезия
608 0 7



Нощна лампа,

светлина студена,

часовникът

монотонно трака,

ъглите

скрили са се в мрака.

 

Мислите –

коне необуздани,

с мечтите ми

в галоп препускат,

а те

пак към тебе водят

и карат очите ми

да се усмихват.

 

В теб

частица моя има

и от тишината

тя боли.

 

… котката

в скута ми мърка.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??