3.03.2009 г., 8:45 ч.

Частица любов 

  Поезия » Философска
871 0 6
Частица любов

Дали аз живея,
или животът съм аз,
дали минутите ще пропилея,
или съм часовник, часовникар и час?

Вибрират атомите в мен
с песента на цялата вселена,
от песента ли духът ми е роден,
или от него тя е сътворена?

А може би съм в мрака светлината,
мелодията на вечността
и малка част ми е душата,
частица от ритъма на любовта.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??