Mar 3, 2009, 8:45 AM

Частица любов 

  Poetry » Phylosophy
879 0 6
Частица любов

Дали аз живея,
или животът съм аз,
дали минутите ще пропилея,
или съм часовник, часовникар и час?

Вибрират атомите в мен
с песента на цялата вселена,
от песента ли духът ми е роден,
или от него тя е сътворена?

А може би съм в мрака светлината,
мелодията на вечността
и малка част ми е душата,
частица от ритъма на любовта.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??