11.12.2021 г., 7:17 ч.

Частици 

  Поезия
538 0 0

Като частици в микромира
ние се отблъскваме, привличаме
а верен път най-трудно се избира
дори да искаме и да обичаме.

 

А разумът ни гневен не разбира
че ние на частици не приличаме,
че ние не живеем в микромира
и само с чувства можем да обичаме.

© Огнян Железов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??