Dec 11, 2021, 7:17 AM

Частици 

  Poetry
548 0 0

Като частици в микромира
ние се отблъскваме, привличаме
а верен път най-трудно се избира
дори да искаме и да обичаме.

 

А разумът ни гневен не разбира
че ние на частици не приличаме,
че ние не живеем в микромира
и само с чувства можем да обичаме.

© Огнян Железов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??