17.03.2017 г., 8:00 ч.

Частни ТВ убийства 

  Поезия » Гражданска
876 3 4
                                                                                Версии за убийството във Враца – 
                                                             заради грабеж или пиянска свада
                                                             Камион изсипа стотина прасета в 
                                                             канавката след катастрофа (ВИДЕО)
                                                                                       Btvnovinite.bg /nai-cheteni/

ЧАСТНИ ТВ УБИЙСТВА

 

Денят ми пак започна със убийство,
две катастрофи и нещастни хора,
един е обвинен във обирджийство,
а друг интервюират от затвора...

Нормално е – тъй почват новините,
за да е ведър моя ден и днес,
Рекламите запълват празнините,
И борят се за моя интерес...

Известно е, че медиите частни
със стреса ни се хранят най-открито,
очакват да се чувстваме нещастни
и го постигат – с ужас в новините...

Днес всеки ден започва със убийство
Екранът мозъка сканира грубо
И в този мач без правила, съдийство
аз вече знам – осъден съм да губя.

16.03.2017

© Георги Ванчев Всички права запазени

Убиват ни всеки ден постепенно - с информационните медии!!!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??