24.05.2018 г., 17:19 ч.

Частни ТВ убийства 

  Поезия » Гражданска
668 1 0

                                                                                                 Версии за убийството  във Враца –     

                                                                                                 заради грабеж или пиянска свада

 

                                                                                                 Камион изсипа стотина прасета в

                                                                                                 канавката след катастрофа (ВИДЕО)

                                                                                                            Btvnovinite.bg /nai-cheteni/

 

Денят ми пак започна със убийство,

две катастрофи и нещастни хора,

един е обвинен във обирджийство,

а друг интервюират от затвора...

 

Нормално е – тъй почват новините,

за да е ведър моя ден и днес,

Рекламите запълват празнините,

И борят се за моя интерес...

 

Известно е, че медиите частни

със стреса ни се хранят най- открито,

очакват да се чувстваме нещастни

и го постигат – с ужас в новините...

 

Днес всеки ден започва със убийство

Екранът мозъка сканира грубо

И в този мач без правила, съдийство

аз вече знам – осъден съм да губя.

 

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??