21.12.2014 г., 11:36 ч.

Чавдар Войвода 

  Поезия » Хумористична
1517 0 1

Най-напред сега ще се обръсна,

че съм цял вълнясал като хъш...

После телесата си ще лъсна

под един достойно дълъг душ.

 

Ще нахлузя бялата си риза,

черен панталон, обувки шпиц,

якето с емблема „Мона Лиза”...-

цял Наполеон пред Аустерлиц!

 

Я да пръсна и с дезодоранта!

Друго си е  - полъх на „Жилет”...

Може да съм вече стара кранта

но пък съм войвода и поет...

 

Ех, живот, живот, на халосия

профуча през мене като щорм!

Вместо люта, одринска ракия

чака ме скопия с хлороформ...

 

26.02.14

© Чавдар Тепешанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??