30.04.2018 г., 21:44 ч.

Чемшири 

  Поезия
341 0 0

Под сянката на големия бор,

сред звуците на старата къща,

плетяхме с тебе надежди

и мълчахме, слушайки вятъра.

 

Чемшири обгръщаха двора

и плетяха образи бледи,

паякът удобно присяда

в паяжината на своето време.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??