Apr 30, 2018, 9:44 PM

Чемшири 

  Poetry
352 0 0

Под сянката на големия бор,

сред звуците на старата къща,

плетяхме с тебе надежди

и мълчахме, слушайки вятъра.

 

Чемшири обгръщаха двора

и плетяха образи бледи,

паякът удобно присяда

в паяжината на своето време.

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??