10.05.2017 г., 9:10 ч.

Черешите 

  Поезия » Гражданска
373 0 0

Ч  асове наред аз   С  ледя
Е  динствено това, К  оето
Р  азбирам-С тоя к Ъ  дето
Е  елемент А рно ,  П  росто.
Ш  антав съм, а пр  И емам
И  искам живота 
Т  акъв, какъвто
Е.

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??