May 10, 2017, 9:10 AM

Черешите 

  Poetry » Civilian
378 0 0

Ч  асове наред аз   С  ледя
Е  динствено това, К  оето
Р  азбирам-С тоя к Ъ  дето
Е  елемент А рно ,  П  росто.
Ш  антав съм, а пр  И емам
И  искам живота 
Т  акъв, какъвто
Е.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??