4.12.2007 г., 16:11 ч.

Черна болка 

  Поезия » Друга
789 0 0
 

Черна болка

 

 

Черна болка от вътре ми изяжда. Бял ден нямям вече... всичко отвътре разяжда... умирам... умирам.

Сърце погуби, мислите тя превзе! Не виждам вече щастие и светъл ден...
уморена съм... уморена съм.

Ах, черна болка, погубва ме бавно или аз се предавам? Сили нямам вече
да се боря... черна болка... черна болка
.

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??