5.12.2008 г., 8:24 ч.

Черна красота 

  Поезия » Друга
500 0 3
Виждам днес утрешния ад
в искрящите ти лудостни очи,
пламтящи с пламъците на умомрака -
пълни с ярост и злоба към живота -
пепеливо свенливи... тъмни очи.

От устните ти нежни и блажени
рукнат реки от прокобни клевети -
думи гръмки, зли и тъжни,
изпълнени с поквара и печал,
сипят се безкрай върху душите.

Ангел си излят от красота,
но душата ти е черна,
сърцето ти прогнило - лед!
Устните, изпълнени със смърт,
а очите - пълни с празнота.

© Богомил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??