10.03.2010 г., 14:39 ч.

Черна Сватба 

  Поезия
699 0 1

 

Ела, приятелко най-верна,

в прегръдка мислите ми скрий!

Спусни над мен косата черна,

с целувка ледна ме опий!

 

Ела и скрий ме в тъмнината!

Очите ми изгаря светлина.

И с мойта ярост угаси искрата,

що пали хорската злина!

 

Ако душата си на мрак обричам,

така да е за вечни времена!

Теб само не боли ме да обичам

и теб аз взимам за жена.

© Светослав Бонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??