7.07.2009 г., 0:14 ч.

Черни диаманти 

  Поезия » Любовна
710 0 5

За мен

таванът е небе,

а лампите - звезди!

Затворена между тези четири стени

стоя в очакване

да видя твоите очи!

Вратите се отварят и затварят...

... и аз те чакам...

... и жадно те бленувам!

Твоите две светещи очи

блестят за нас

в стаята между тези четири стени,

където те очаквам до зори!


 

За теб, любов!                      

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??