25.11.2006 г., 22:42 ч.

ЧЕРНО 

  Поезия
1024 0 2

ЧЕРНО


Отново в черни дрехи се обличам
и пак съм скрила очите си в черен грим,
от чистата любов се аз отричам...
душата ми превърна се в черен дим.

И всичко черно е...мечтите също,
те нямат пристан, ни отворен път,
очите черни..поглеждат тъжно,
те същат се за греховна плът.

Устните горещи - вече сухи,
изказали безброй лъжи...
целували и теб и много други,
погубили с черни думи, хиляди души.

Косите черни, на пода падат,
отрязани от трепереща ръка,
сълзи горещи, предвещават..
дълбока болка и черна бездна с тъга.

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хареса ми
  • Устните горещи - вече сухи,
    изказали безброй лъжи...
    целували и теб и много други,
    Какво можем да кажем...
    невероятно....
Предложения
: ??:??