5.02.2008 г., 17:17 ч.

Черно-бял портрет 

  Поезия
823 0 3

Минало, сегашно,

какво значение имат,

щом бъдещето ще е кално?!

Кално заради твоите сълзи,

целунали пръстта под нозете ми.

Всяка мисъл, обсебена от мъст,

опорочила чистотата в крилете...

Крилете дадени ми, отнети и 

                                                 после съсипани.

Крилете, принадлежащи на греха.

Милиони звезди, свалени за дар.

Дар, превърнат в хекатомба

                                   пред очите ти.

Очите ти

пълни вече с отровни сълзи,

целувам ги и ме пронизват...

Уцелвайки сърцето, прогниващи в душата,

                                                 окалящи бъдещето.                                                    

© Ел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??