7.11.2008 г., 23:58 ч.

Черно и бяло 

  Поезия » Друга
950 0 1
Черно-бял разкош

от филм е тази нощ.

Милиони светлини

зарят в небесни висини.

 

Нощта мирише на любов.

 

Звездите шепнат тихо на луната,

че тъй красиво би било

как двама там, далеко,

споделят своята любов.

 

Луната шареше телата,

без дума - нито звук.

Само леките въздишки в тъмнината

отразяват силата им на страстта.

 

А отвън прекрасна е нощта -

излез и погледни я.

С невероятно чувствено ухание

навява спомен за мига,

разкрива нежно любовта,

в която сливаха се две тела...

 

© niila Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много нежно , много чувствено .........хареса ми Браво !
Предложения
: ??:??