5.12.2009 г., 22:23 ч.

Черното и Бялото 

  Поезия
489 0 1

Какво ли крия в тези дълбоки черни очи?
Дали добро или зло в тях бди?
Черен гарван над гроб
или просто син небосвод?
 Дали искам сълзи и тъмни дни,
 или огромни усмивки и много мечти?
 Мечтая ли аз за голяма любов,
или за сини вени и окървавен нож?
Не знам какво ми става, не знам какво ми има,
не знам какво ще ме чака тези дни?
Дали добро или зло в тях бди?
Какво ли крия в тези дълбоки черни очи?

© ЗаМеЧтАнОтО ДеТе Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Какво криеш?Може би много насъбрана болка.Този стих е наистина красноречив"или за сини вени и окървавен нож?"Животът крие много изпитания,но все пак е само ЕДИН!Отвори очите си...Поздрав от един водолей и добре дошла в сайта!
Предложения
: ??:??