Какво ли крия в тези дълбоки черни очи?
Дали добро или зло в тях бди?
Черен гарван над гроб
или просто син небосвод?
Дали искам сълзи и тъмни дни,
или огромни усмивки и много мечти?
Мечтая ли аз за голяма любов,
или за сини вени и окървавен нож?
Не знам какво ми става, не знам какво ми има,
не знам какво ще ме чака тези дни?
Дали добро или зло в тях бди?
Какво ли крия в тези дълбоки черни очи?
© ЗаМеЧтАнОтО ДеТе All rights reserved.