26.08.2010 г., 15:54 ч.

Черупкена 

  Поезия » Любовна
636 0 6

Смущавам ли те...

     пряма и лирична,

с еднакви дни, но 

   винаги различна?

Като изгубен охлюв

     бавно... лаконична

залутана оглеждам

    се за пътя.

Зад мен проблясва

     слузестата диря,

но съм черупкена и

    трудно се обръщам.

Назад да гледам

     бавно ме убива.

Смущавам ли те

   твърда и чуплива?

Уплаша  ли се,

   знаеш, ще се скрия.

И няма да успееш

   да ме видиш

зад лепкавата

     бяла пелерина.



           ♥     ♥     ♥

Смутен ли си сега, че ме Обичаш?

     




© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??