10.11.2007 г., 11:26 ч.

Червени ли са розите? 

  Поезия » Любовна
607 0 2
 

Червени ли са розите?

 

 

Червени ли са розите?

Тези, дето ги прегърнах.

Набодоха ме, знаеш ли?

От болката душата си помръкнах.

Защо да ти повярвам?

Зная, за пореден път, че ще сгреша.

Защо любов да ти дарявам?

След нея, у мен, всичко ще съкруша.

Защо отново да те търся?

Ти пак ще отречеш, че съм ти нужна.

Защо в сълзите тайно да потъвам?

Да повтарям все историята тъжна.

 

       Защото, толкова те искам

и розите до себе си със страст притискам...

© Прашинка Космическа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??