Червеният боклук и той смърди,
а синият боклук така мирише!
Червеният боклук не се търпи,
от синия - не може да се диша!
Погребват хубавата ни страна,
почти от двадесет и пет години.
А най-отчайващото е в това,
че и червените и те са сини.
© Ангел Чортов Всички права запазени
Разбира се, всеки има право да изрази мнението си и това е твоя начин да го направиш, а на мен той ми харесва!
Поздравления!