24.01.2014 г., 16:15 ч.

Червено 

  Поезия » Любовна
361 0 0

Цветът на розите,
цветът на кръвта.
Цвета на страстта,
която идва като приливна вълна.
Цветът на сърцето ми,
нарисуван от теб.
Цветът, който никога няма да видиш
върху мен, каквото и да правя аз.
Цветът на устните ù
и на следите, които оставя по кожата ти с тях.
Цветът на първородния грях.
Цвета, който усещам толкова истински, че боли.
Цвета на мойте неизречени думи.
Цвета на роклята ù, когато в кръг се завърти,
цвета на бузите ти, когато я погледнеш ти.
Цвета, който крия, когато
се разлее по мен като прилива.
Но това не е цвета, който ми казва, че
не мога да бъда с теб.

© Надежда Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??