Тишина. И въздишка,
отронена като ябълков цвят.
Самота. И предчувствие за неутолима страст...
За теб откъснах четирилистна детелина
и знам - намерих вечната любов!
Къде си ти?
Душата ми е чисто огледало,
в което се оглеждаш ти.
И, взела кръста си, ще тръгна боса
към любовта, от която
винаги боли!
© Леа Всички права запазени
към любовта,от която
винаги боли!"
Супер силни стихове..Поздрави.. (6 от мен)