26.06.2006 г., 22:37 ч.

Червено вино 

  Поезия
1905 0 3
                                 Червено вино
                                от чаша запотена,
                                събрало топлина и слънце на плодородната земя,
                                с любов , от ласкави ръце сътворено,
                                блести с рубинени кристали в нощта.

                                Отпивам глъдки,
                                стоплят ми душата, игриви пламъци танцуват в мен!
                                Трептя от виното, аромата,
                                пулсира във вените огън нестаен.

                               Две ръце...и жадни устни
                               допиват виното с любов,
                               от чашата на малки глътки,
                               за да им стигне-за цял живот!
               

© Евелина Мавродиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??