3.01.2012 г., 19:05 ч.

Червено вино 

  Поезия » Друга
591 0 0

Налей във чаша тънкостенна

червено и искрящо вино,

отпивай бавно, постепенно

вдигни наздравица любима.

 

За здравето, за любовта в живота,

за щастието и мира в света,

да бъдат хората добри

да няма във живота лоши дни.

 

Червено вино, тънкоструйно,

искри във чашите ни ти

дари ни здраве, дълголетие,

любовни нощи и щастливи дни.

 

Разкрий ни истини незнайни,

които знаеш само ти,

в теб се крият много тайни,

но с тебе умната, нали?

 

 

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??