Jan 3, 2012, 7:05 PM

Червено вино 

  Poetry » Other
602 0 0

Налей във чаша тънкостенна

червено и искрящо вино,

отпивай бавно, постепенно

вдигни наздравица любима.

 

За здравето, за любовта в живота,

за щастието и мира в света,

да бъдат хората добри

да няма във живота лоши дни.

 

Червено вино, тънкоструйно,

искри във чашите ни ти

дари ни здраве, дълголетие,

любовни нощи и щастливи дни.

 

Разкрий ни истини незнайни,

които знаеш само ти,

в теб се крият много тайни,

но с тебе умната, нали?

 

 

© ПЕНКА КАМБУРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??